Mindenben
számíthatsz
ránk

Mi biztosítjuk az Infrastrukturát

A szolgáltatás akkor teljes, ha az minden szükséges elemet tartalmaz. Az általunk készített szoftverterméket nem kell telepítened, nem kell beállítanod és ami a legfontosabb, nem kell folyamatosan felügyelned. Mi mindent megteszünk helyetted! Biztosítunk szervert, amelyből nekünk rengeteg van. Adunk hozzáértő szakembereket, akikből szintén sok van. És készítünk biztonsági mentést is naponta több alkalommal, amelyekre soha nem lesz szükséged.

Fontos, hogy a frissítéseket pár percen belül láthatod. A saját infrastruktúránkat nagyon ismerjük, arra villám-gyorsan tudunk telepíteni. Minden nap ezt csináljuk!

Szolgáltatás jellemzők:

  • Dedikált szerverek: nem kell a „szomszéd-hatás”-tól tartanod, nem veszik el előled az erőforrásokat más ügyfeleink.
  • Automatikusan bővülő erőforrások: munkaidőben erősen megnő a szerverek terheltsége. De csak emiatt nem érdemes nagyobb szervereket beállítani. Nagy teherbírású rendszereink alkalmasak a megnövekedett igények kiszolgálására is úgy, hogy automatikusan újabb és újabb processzorok kapcsolnak be, amikor szükséges.
  • A mentések ideje alatt a szolgáltatás nem áll le. Észre sem veszed, hogy a rendszer automatikusan elmenti a munkádat.
  • A mentések geo-redundánsak, földrajzilag más helyen vannak, mint a Te szervered. A földrengés, árvíz, cunami egyszerre csak az egyiket tudja tönkretenni.

Az egyedi szoftveredben mi egyben leszünk a projekt menedzsered, rendszergazdád és üzleti szolgáltatód.