100%

Megbízhatósági

garancia

Az egyedi szoftverfejlesztés jellegét és időbeli-, költségbeli méretét tekintve is egy hosszútávú elkötelezettség. Megismerjük a cég belső működését, végletekig felgöngyölítjük a céges folyamatokat és annyira kiképezzük magunkat, hogy másnap beadhatnánk a CV-nket a céghez. Felmerül a kérdés, hogy mi a garancia a hosszútávú együttműködésre? Miért fejezzük be a projekteket, ahelyett, hogy félbehagynánk őket?

100% Megbízhatósági garancia

Az egyedi szoftverfejlesztés jellegét és időbeli-, költségbeli méretét tekintve is egy hosszútávú elkötelezettség. Mi a garancia a hosszútávú együttműködésre?

Garanciavállalásunk
3+1 pilléren nyugszik

10 éve ugyanúgy és egyre jobban

Cégünk 10 éve ugyanazzal foglalkozik. Az elmúlt 10 évben nem váltottunk portfóliót, organikus pénzügyi növekedés mellett, stabil, kiszámítható szolgáltatáscsomagokat alakítottunk ki. Cégünk technológiai alapokon nyugszik, sokkal több benne az IT szakember, mint a menedzser. Nekünk szakmai kihívást ad és örömöm nyújt, hogy IT projektekben vehetünk részt.

Nem mondanak fel a szoftverfejlesztők

Cégünk tulajdonosai szakmájukat aktívan művelő emberek. Képesek arra és elhivatottak az iránt, hogy a felmerülő problémákat személyesen oldják meg. Sőt, a projektek indításában problémák nélkül is aktívan részt vesznek.

Pénzügyi együttműködés

Webes egyedi rendszereink pénzügyi konstrukcióinak jellege egy folyamatos teniszmeccshez hasonlít, ahol az állás mindig: WIN-WIN. Az ügyfeleinknek folyamatos megtakarítást hozó illetve gazdasági- és presztízs előnyt jelentő szoftvereink ellenértékét a megtakarítás + előny megvalósulásakor rendezzük. A nagy összegű beruházások helyett a flow-élményt kínáljuk ügyfeleinknek.

Kiemelt hibatűrés és biztonság

Minden SymbolWeb-es megoldást kiemelt biztonságú, 2048 bites SSL kulcsokkal teszünk elérhetővé az interneten.

Az általunk üzemeltetett webes rendszereink mindegyike saját tulajdonú szervereinken fut. Teljesen elkülönülnek egymástól, 100%-ban védettek adatszivárgás ellen és az erőforrásokat is pontos szabályok szerint osztják meg egymás között. Minden alkalmazás-szerver kihasználhatja a saját 2GBit-es sávszélességét. Automatikusan skálázódó szerverparkunk már 66%-os kihasználtság esetén jelez, 80.01%-os kihasználtság esetén pedig újabb szervereket helyez áram alá és kapcsol be a vérkeringésbe. Természetesen emberi beavatkozás nélkül.

Büszkék vagyunk rá, hogy online biztonsági mentéseink úgy készülnek el 2 óránként, hogy a felhasználók ebből semmit nem vesznek észre. Üzemeltetési szerződéseinknek köszönhetően ügyfeleinknek nem is kell foglalkozniuk ezzel.

info@symbolweb.hu

info@symbolweb.hu

Ránk bíznád a fejlesztést?

37

BEFEJEZETT PROJEKT

2800

ELFOGYASZTOTT KÁVÉ

32

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

info@symbolweb.hu

info@symbolweb.hu

Ránk bíznád a fejlesztést?

37

BEFEJEZETT PROJEKT

2800

ELFOGYASZTOTT KÁVÉ

32

ELÉGEDETT ÜGYFÉL