100%

Megbízhatósági

garancia

Az egyedi szoftverfejlesztés jellegét és időbeli-, költségbeli méretét tekintve is egy hosszútávú elkötelezettség. Megismerjük a cég belső működését, végletekig felgöngyölítjük a céges folyamatokat és annyira kiképezzük magunkat, hogy másnap beadhatnánk a CV-nket a céghez. Felmerül a kérdés, hogy mi a garancia a hosszútávú együttműködésre? Miért fejezzük be a projekteket, ahelyett, hogy félbehagynánk őket?

100% Megbízhatósági garancia

Az egyedi szoftverfejlesztés jellegét és időbeli-, költségbeli méretét tekintve is egy hosszútávú elkötelezettség. Mi a garancia a hosszútávú együttműködésre?

A garanciavállalásunk
három pilléren nyugszik

10 éve ugyanott

Cégünk 10 éve ugyanabban az irodaházban van. Az elmúlt 10 évben nem váltottunk portfóliót, organikus pénzügyi növekedés mellett, stabil, kiszámítható szolgáltatáscsomagokat alakítottunk ki. Cégünk technológiai alapokon nyugszik, sokkal több benne az IT szakember, mint a menedzser. Nekünk szakmai kihívást ad és örömöm nyújt, hogy IT projektekben vehetünk részt.

Nem mondanak fel a szoftverfejlesztők

Cégünk tulajdonosai szakmájukat aktívan művelő emberek. Képesek arra és elhivatottak az iránt, hogy a felmerülő problémákat személyesen oldják meg. Sőt, a projektek indításában problémák nélkül is aktívan részt vesznek.

Pénzügyi együttműködés

Webes egyedi rendszereink pénzügyi konstrukcióinak jellege egy folyamatos teniszmeccshez hasonlít, ahol az állás mindig: WIN-WIN. Az ügyfeleinknek folyamatos megtakarítást hozó illetve gazdasági- és presztízs előnyt jelentő szoftvereink ellenértékét a megtakarítás + előny megvalósulásakor rendezzük. A nagy összegű beruházások helyett a flow-élményt kínáljuk ügyfeleinknek.

info@symbolweb.hu

info@symbolweb.hu

Ránk bíznád a fejlesztést?

37

BEFEJEZETT PROJEKT

2800

ELFOGYASZTOTT KÁVÉ

32

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

info@symbolweb.hu

info@symbolweb.hu

Ránk bíznád a fejlesztést?

37

BEFEJEZETT PROJEKT

2800

ELFOGYASZTOTT KÁVÉ

32

ELÉGEDETT ÜGYFÉL