Nincs beruházási
költség!

Szoftvert lízingelni

A nagy beruházások időszaka lejárt. Senki nem tudja megmondani, hogy befektetett egy-öt millió Ft milyen hasznot hoz és mikorra. Még ha meg is tudnánk mondani, akkor sem áll rendelkezésre felesleges egy millió Ft, amivel egy összegben beruházhatunk. Hiszen a termelőeszköz által termelt pénz is havi bontásban vagy még ritkábban érkezik meg/be.

Termelő eszközöket a válság óta csak és kizárólag bérbe veszünk. Szoftvereink kialakításakor mi is ezt az utat követjük. Havidíjas konstrukcióban érhetőek el szoftvereink, így nem kell kezdeti beruházással foglalkoznod. Nem kell több hónapon keresztül spórolnod, addig is állva tartanod a pénzed, hogy egyszer majd meg tudd venni egy összegben a szoftvert. És utána? Megint pénzbe kerül annak üzemeltetése…

Helyette lízingelj nálunk

Helyette lízingeld nálunk szoftvered, a virtuális részletfizetés, a tartós lízing az alábbi szolgáltatásokat is magában foglalja a lízing teljes időtartama alatt:

  • A szoftvert kiszolgálni képes dedikált (csak a Te részedre fenntartott) hardver
  • A szerver folyamatos frissítése
  • A szerver folyamatos működését akadályozó hibák haladéktalan elhárítása – sürgősségi felár nélkül
  • Szoftver törvényi változások követése
  • Új szoftverváltozatok telepítése, általában munkaidőn túl (Melyik kollégád maradna bent este 21h-ig, hogy frissítse a rendszert?)
  • Negyedéves vagy havi személyes konzultáció, amelyen figyelemmel tudjuk kísérni céged fejlődését és azonnal meg tudjuk adni az újabb igényekre adandó válaszokat
  • Szakmai konzultáció a Te szolgáltatás beszállítóddal. Magunkra vállaljuk a kapcsolatot, amikor email fiókok összekötéséről van szó, webáruház integrációt valósítanál meg vagy beléptető rendszered bővítenéd munkaidő nyilvántartással.

Otthon vagyunk a webes technológiákban | ez a szenvedélyünk

Otthon vagyunk a webes technológiákban, már a tervezési fázisban meg tudjuk mondani, hogy valamit meg lehet-e valósítani. Google Docs, Google Calendar vagy VoIP integrációra vágysz? Szakértő kollégáink azonnal választ tudnak adni arra, hogy miben merjünk gondolkozni, miről merjünk álmodni….