Ismerj meg
minket
közelebbről

A Symbol Tech története

A Symbol Tech-et, mint kis vállalkozást Balázs Csaba alapította 2005-ben. A romantikus felütés, miszerint „szüleim garázsában kezdtük a munkát” sajnos garázs hiányában nem tud elhangzani. De helyette volt családi étkezőasztal, amely az átdolgozott éjszakák során otthonos, egyszemélyes irodává vált.

A vállalkozás számos cégnek nyújtott szoftver megoldásokat; és egészítette ki vagy kompletten helyettesítette az IT részlegét. A 2009-ig tartó „ifjú titán” időszak jó táptalajt biztosított nekünk ahhoz, hogy – a vállalkozást céggé alakítva, a vezetőséget több személyessé téve, a működést valódi alkalmazottakkal biztosítva – dobozos szoftver megoldásokkal jelenhessünk meg a piacon.

Az „ifjú titán” korszakban, húszon pár évesen meg szerettük volna váltani a világot. Minden nap volt egy jó ötletünk. Első ügyfeleink megkérdezték, hogy „Miért írtok ügyviteli programokat egy telített piacra?”. A válasz egyszerű: „Mert meg tudjuk csinálni és más nem számít.”

Később a cégbe persze importálnunk kellett az üzleti érzéket: A szakmai vakságot fel kellett, hogy váltsa a „Hol teheted könnyebbé az ügyfeleid életét?” kérdés. Mára már „csak” üzleti megoldásokat szállítunk. A tisztán szakmai életünkből egy dolog maradt meg: a mindennapi tanulás iránti vágy. Rajta tartjuk egyik ujjunkat a világ technikai vérkeringésén, ismerjük a legújabb webes technológiákat, az IoT világ ötleteiből is sokat merítünk. Folyamatosan képezzük magunkat, pedig a termék kész: mi magunk vagyunk azok, jelen valóságunkban. De a jövő más lesz és már holnap reggel el is kezdődik…

Folyamatosan fejlesztett webes technológiánk sok helyen, folyamatosan bizonyít. Az új webes alkalmazásod biztos alapokon nyugszik. Erre az alapra üzleti elemző kollégáink építik fel azt a várat, felhőkarcolót vagy kalandparkot, amely pénzt termel vagy takarít meg Neked és amelyet havi lízingdíjas konstrukcióban vehetsz igénybe.

Érdemes és kifizetődő jó csapatot választani, mert folyamatos kapcsolatban leszünk és mi leszünk az üzleti alkalmazás szolgáltatód!