Eszközfüggetlen megoldás

Mobil, tablet, notebook és asztali számítógép

Ezek az eszközök vesznek minket körül. Ezeken éljük az életünket. Ezeken végezzük a munkánkat is, amely gyakran az életünkkel szervesen össze is fonódik. Így lehet az, hogy az otthoni AppleTV-n, Samsung vagy LG okos TV-n, iOS vagy Android tableten is tartalmat fogyasztunk, dolgozunk és élünk.

Van egy jó hírünk! Ezen eszközökön mindegyikén használhatóak a platform független webes alkalmazásaink. Szoftver ergonómiából jelesre vizsgáztunk, az üzleti alkalmazások pontosságát ötvöztük a tartalom fogyasztás kényelmi elemeivel. Így webes alkalmazásainkat könnyen használhatod egérrel, érintéssel vagy a megszokott gyorsbillentyűkkel.

Papírmentessé tettük a folyamatokat! A modern felhasználó óvja környezetét és óvja lézernyomtatóját is. Webes alkalmazásaikban Neked soha nem kell papír alapon kinyomtatnod a jegyzeteket, számlákat, hírleveleket és bizonylatokat. Sokkal egyszerűbb, ha megosztod azt kollégáiddal vagy ügyfeleiddel. Ők pedig bármilyen böngészőt is használnak, pont ugyanazt fogják látni. Nem két perc múlva, hanem azonnal.

Használd üzleti alkalmazásaid bárhol, ahol kedvenc web portálodat és közösségi oldaladat is látogatod. Bármin, bárhol, bármikor!